Världsprematurdagen 2013 – seminarium i Stockholm 18/11

Världsprematurdagen infaller varje år den 17e november. Dagen instiftades av välgörenhetsorganisationer i Europa, Afrika och USA i maj 2010 för att uppmärksamma att miljontals barn föds för tidigt i världen varje år och det faktum att insatser inom mödra- och barnsjukvård kan leda till att färre barn föds för tidigt. Opinionsarbetet handlar också om att mer forskning behövs om hur barn som föds för tidigt kan få en så bra start i livet som möjligt.

I Stockholm hålls ett seminarium om för tidigt födda barn, i Klarabiografen på Kulturhuset, 18/11 l 15.30-19.00. Seminariet är ett samarrangemang mellan Lilla barnets fond och Svenska Prematurförbundet.

Seminariet är gratis. Föranmälan görs senast 14/11 till marielle.poveda@bm.com
Klicka på bilden nedan för att ladda ned programmet.

Under seminariet säljs Första läkarboken för 150 kronor, varav 75 kronor går oavkortat till Lilla barnets fond.

Världsprematurdagen 2013

Kommentera