Tack till Bibliotekstjänst och en hälsning till alla bibliotek!

Vad jag vet har Första läkarboken ännu inte recenserats ännu i föräldratidningar som fått recensionsexemplar (som Vi Föräldrar, Mama, Pappa Magazine, Föräldrar och barn, etc…). Jag gissar att detta förklarar det faktum att det fortfarande är få som känner till och köper boken.

Desto gladare blev jag av det fina omdömet av Bibliotekstjänst, något som gjort att många bibliotek nu har Första läkarboken för utlåning. Dessutom kan man låna låna Första läkarboken som e-bok på många bibliotek.

Stort tack till Bibliotekstjänst och en hälsning till alla bibliotek!

En kommentar

  1. Annika
    Annika at · · Svara

    Bra att boken fanns på bibblan, slapp man köpa den 🙂

    Och så tycker jag att Mama gravid borde tipsa om din bok för den är jättebra!

Kommentera