Nyheter

Första läkarboken – nu i inbundet storformat

Nu finns Första läkarboken i inbundet storformat (21×26 cm). Utgåvan passar i MVC-väntrum, på BB, i undervisning eller bara som en extra fin present till blivande föräldrar. Första läkarboken i storformat kan just nu bara köpas om du klickar här – som tröst ges 40% rabatt fram till 16/10, ange bara rabattkoden ”bra” vid utcheckning.

Första läkarboken i samarbete med BabyToBe

Jag har börjat samarbeta med webbplatsen BabyToBe, en medlems-site för blivande föräldrar. Texter i Första läkarboken kommer att särtryckas där och jag kommer också svara på läsarfrågor. Dessutom – medlemmar på BabyToBe kan med sin rabattkod köpa Första läkarboken för endast 99 kronor inkl frakt.  

Barnkurs för blivande föräldrar, i samarbete med Trygg-Hansa

Snart håller jag årets första föräldrautbildning, denna gång i samarbete med Trygg-Hansa som kommer skänka en goodie-bag till deltagarna! Lär mer om det nyfödda barnet och dess första tid och bli mer förberedd på alla utmaningar det innebär att bli mamma eller pappa. Som barnläkare tänker jag ofta att dagens föräldrar är så väl förberedda på graviditet och förlossning….

Första läkarboken i TV4 nyhetsmorgon

Som nybliven förälder hamnar man i bäbisbubblan får en hel del att tänka på om sitt nyfödda barn. Förutom att det är en omtumlande tid för dig som förälder händer det mycket med nyfödda barn efter födelsen. Pip, skrik och en glufsande aptit, prickar och gulsot, och en navel som svartnar. Det mesta är helt normalt, men min…