Nyheter

Höstrea och fri frakt på Första läkarboken!

Det är höstrea på Första läkarboken På Bokus kan du nu köpa boken i det limbundna format (14 x 17 cm) för 79 kronor. Den inbundna boken i storformat (21×26 cm) kostar 149 kronor. Just nu bjuder Bokus också på fri frakt 🙂 Priserna gäller fram till 21 september. Klicka här för att läsa mer på…

Lagerrensning av Första läkarboken i limbunden upplaga

Förutom att Första läkarboken är med i årets bokrea (checka här!), är det nu LAGERRENSNING på Första läkarboken i den limbundna upplagan. Normalpriset i bokhandeln ligger mellan 130-150 kronor. I 10-pack kostar boken nu 55 kronor per exemplar och i 80-pack är priset 35 kronor per exemplar. Priserna inkluderar moms och frakt. Klicka här för…

Första läkarboken – nu i inbundet storformat

Nu finns Första läkarboken i inbundet storformat (21×26 cm). Utgåvan passar i MVC-väntrum, på BB, i undervisning eller bara som en extra fin present till blivande föräldrar. Första läkarboken i storformat kan just nu bara köpas om du klickar här – som tröst ges 40% rabatt fram till 16/10, ange bara rabattkoden ”bra” vid utcheckning.

Första läkarboken i samarbete med BabyToBe

Jag har börjat samarbeta med webbplatsen BabyToBe, en medlems-site för blivande föräldrar. Texter i Första läkarboken kommer att särtryckas där och jag kommer också svara på läsarfrågor. Dessutom – medlemmar på BabyToBe kan med sin rabattkod köpa Första läkarboken för endast 99 kronor inkl frakt.  

Barnkurs för blivande föräldrar, i samarbete med Trygg-Hansa

Snart håller jag årets första föräldrautbildning, denna gång i samarbete med Trygg-Hansa som kommer skänka en goodie-bag till deltagarna! Lär mer om det nyfödda barnet och dess första tid och bli mer förberedd på alla utmaningar det innebär att bli mamma eller pappa. Som barnläkare tänker jag ofta att dagens föräldrar är så väl förberedda på graviditet och förlossning….